Verkocht!

Schin op Geul, Kerkplein 11

In het centrum van Schin op Geul, tegenover de kerk wordt op de begane grond met een frontbreedte van bijna 16 meter dit pand te koop aangeboden dat vele mogelijkheden kent zoals winkel, kantoor, praktijkruimte, lunchroom of galerie.

 

Bijzonderheden:

De commerciële ruimte heeft een operationele oppervlakte van ongeveer 72 m2 en bestaat uit twee in elkaar overlopende delen. Er is een centrale verwarming die gevoed wordt door een nieuwe rendementsketel (Remeha).

De antracietkleurige gepolijste grindvloer is heel gemakkelijk in onderhoud. De meterkast bevat een recente installatie. De ruimte wordt partieel verlicht door hoogwaardige spotverlichting.

Achter deze hoofdruimte bevinden zich nog drie kleinere ruimtes:

  • de eerste (7 m2) biedt plek aan de cv-installatie, een separaat toilet en een wasbak;
  • de tweede (7 m2) bevat een mini-keukentje met gastoestel, afzuigkap, koelkast en een aanrechtblad met warm en koud water; tevens is er een voorraadkast geïnstalleerd;
  • via deze tweede ruimte komt men in de derde ruimte (5 m2) die vooral dienst doet als berging; tevens is er een wasbak met warm en koud water aanwezig. In de hoek van deze ruimte is de toegang tot het gewelfde souterrain dat dienst kan doen als extra berging (26 m2)

De algehele toestand is goed. Het object kan direct in gebruik genomen worden. Het heeft een uitstekende uitstraling naar buiten en een prima daglichttoetreding door de grote ramen voorzien van dubbel glas.

  • Lage verwarmingskosten.
  • Deze ruimte is een appartementsrecht in een Vereniging van Eigenaren die bestaat uit in totaal drie appartementsrechten. De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging bedraagt €110,–.
  • Naast het object ligt nog een perceel grond dat gemeenschappelijk eigendom is.

Oppervlakte: 91 m2 (begane grond).

Aanvaarding: in overleg, maar overname op korte termijn is mogelijk.

Vraagprijs: € 108.000,– kosten koper.

Opmerking: niemand kan enig recht ontlenen aan de verschafte informatie. Alle maten zijn bij benadering aangeduid. Een bezichtigingsafspraak maakt u met het kantoor van Valk Vastgoed/Eurlings Makelaars (telefoon: 043-6011305; e-mail: info@valkvastgoed.nl).

Gegevens

Woningtype : Bedrijfsruimte
Bedoeling : Sell
Status : Sold
Woonoppervlakte : 91
Adres : Kerkplein 11
Postcode : 6301BB
Stad : Schin op Geul

Internal Structure

Ruimtes : 4

Eigenschappen

Beveiliging

Map

Wim Eurlings
  • : info@valkvastgoed.nl
  • : 043-6011305
Meer informatie
Hiermee geef ik toestemming dat dit formulier mijn naam, email en telefoonnummer zal opslaan.

Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers