Verkocht onder voorbehoud!
222.000,00

Hoensbroek, Georg Ohmstraat 27

Gezellige, halfvrijstaande starterswoning in rustige wijk

 

In de Georg Ohmstraat nummer 27 staat deze ideale en intieme starterswoning met vrij recente aanbouw van keuken, toilet, badkamer, berging  en nieuw terras. Het heeft de mogelijkheid voor minimaal twee parkeerplaatsen. Het biedt een sfeervol en gezellig thuis in een verkeersluwe wijk. Een aanrader dus!

 

Indeling:

BEGANE GROND:

In de hal met stucwand staat de verbeterde meterkast met slimme meter en gasmeter. De trap geeft toegang tot de bescheiden kelder met aansluitingen voor wasautomaat en droger. Tevens is hier een kleine berging.

In het verlengde van de hal ligt de woonkamer (33,5 m2)  die door een drietal ramen een heel aangename sfeer oproept. Deze wordt nog versterkt door de witte muren en het witte plafond die afsteken tegen de warme laminaatvloer met een lichteiken look.

In het verlengde van de woonkamer is de aanbouw gesitueerd bestaande uit de keuken, het toilet, de badkamer en de berging.

De nog vrij nieuwe keuken (10 m2) is voorzien van een wasbak, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en oven. Boven het aanrecht bevinden zich 6 kasten en ook aan de onderkant is veel bergruimte. De keuken staat in verbinding met het ruime betegelde terras (41 m2)  dat veel privacy en beslotenheid heeft, doordat het grotendeels ommuurd is.

Het nette toilet is ruim en bevat een hangtoilet en een fonteintje. Het is voor de helft betegeld.

De fraai betegelde badkamer (7,8 m2) met grote vloertegels heeft een dubbele wastafel met verlichte spiegel. De mooie inloopdouche biedt volop bewegingsruimte.

Het laatste onderdeel van de aanbouw is de ruime berging (ongeveer 6,9 m2) waar zich o.a. de cv-ketel (huur Volta) bevindt.

Naast de woning is er een carport (13 m2) die toegang biedt tot het achtergelegen terras. Voor de carport is nog een parkeerplaats.

EERSTE VERDIEPING:

Op de eerste verdieping zijn drie kamers gesitueerd. Twee kamers (15,7 m2 en 8,52 m2) dienen als slaapkamer, de derde kamer is klein (4,83 m2) en heeft een hangtoilet met fontein en een berging.

De grote rustig gelegen slaapkamer is wit geverfd en heeft een warme laminaatvloer. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft eveneens een laminaatvloer.

Via het halletje en de vlizotrap bereik je de topzolder (hoogte ongeveer 1.57 m) die afgedekt is met een rieten wand tegen het dak. Deze zolder is alleen te gebruiken als bergruimte.

 

Bijzonderheden:

  • De kunststoframen hebben dubbel glas en de meeste zijn voorzien van een rolluik.
  • Het dakleer op de grote aanbouw is in goede staat.

 

Bouwjaar: 1952

 

Oppervlakte van het perceel: 195 m2.

 

Inhoud:  214   m3 (zonder souterrain en zolder)

 

Vraagprijs: € 222.000,– kosten koper.

Netto woonoppervlak: 89,17 m2

Prijs per m2 woonoppervlak: € 2489,–.

 

Energielabel: is aangevraagd.

 

Aanvaarding van de woning: in overleg; op vrij korte termijn is mogelijk.

 

Opmerking: niemand kan aan de verschafte informatie enig recht ontlenen. De opgegeven maten zijn bij benadering.

Belangstellenden dienen contact op te nemen met het kantoor van Valk Vastgoed B.V./Eurlings Makelaars, telefoon: 06-22398507 of 043-6011305.

 

Gegevens

Prijs : 222.000,00
Woningtype : Halfvrijstaand
Bedoeling : Sell
Status : VoV
Woonoppervlakte : 89.17m²
Perceelgrootte : 195m²
Adres : Georg Ohmstraat 27
Postcode : 6431 CP
Stad : Hoensbroek

Internal Structure

Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Ruimtes : 11

Eigenschappen

Voortuin
Achtertuin
Kelder
Zolder
Oprit
Wim Eurlings
  • : info@valkvastgoed.nl
  • : 043-6011305
Meer informatie
Hiermee geef ik toestemming dat dit formulier mijn naam, email en telefoonnummer zal opslaan.

Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers