Algemene informatie

Aan- en verkoop van onroerend goed is geen eenvoudige zaak. Voor ons staat daarom vertrouwen in de deskundigheid en correctheid van uw makelaar voorop.

Wij hebben jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt en zijn dan ook goed op de hoogte van recente ontwikkelingen. Met deze achtergrond treden wij daarom graag op als uw verkoopmakelaar. Voor diensten moet betaald worden, maar het gaat altijd om een goede prijs– kwaliteitverhouding. Van tevoren maken we altijd duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en redelijk. In tegenstelling tot sommige andere makelaars, bent u bij ons geen courtage verschuldigd mocht een opdracht niet tot een succesvol einde leiden. U betaalt dan slechts de door ons kantoor daadwerkelijk gemaakte kosten, zoals uitgaven voor advertenties.

In sommige gevallen is het heel wijs om een aankoopmakelaar in de arm te nemen, ook als u zelf een leuke woning op het oog heeft. Valk Vastgoed / Eurlings Makelaars past in het geval van aankoopbemiddeling de courtage zodanig aan dat zij in verhouding staat tot de geleverde diensten. Ook daarover worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Informeert u vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheden.

Woningzoekenden kunnen zich gratis inschrijven. Indien dit leidt tot het kopen van een woning die bij ons in portefeuille komt, zijn geen aankoopkosten verschuldigd. Klik hier om het formulier in te vullen waarmee u zich gratis en vrijblijvend kunt inschrijven.

 

Hieronder volgt een filmpje met algemene informatie over zaken betreffende de verkoop van Uw woning.

Reacties zijn gesloten.